CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols col·laborar amb la cursa o tens cap dubte i/o suggeriment, omple el formulari i et contestarem en la major revetat possible. Gràcies per endavant!

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CORRIOLS DE GUARDIOLA – AJUNTAMENT DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA amb CIF P0809700H i domicili social situat al C/ DE DALT, 19 – 08253 SANT SALVADOR DE GUARDIOLA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CORRIOLS DE GUARDIOLA – AJUNTAMENT DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment. CORRIOLS DE GUARDIOLA – AJUNTAMENT DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CORRIOLS DE GUARDIOLA – AJUNTAMENT DE SANT SALVADOR DE GUARDIOLA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@corriolsdeguardiola.cat.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@bitworks.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.