SIGUES SOSTENIBLE

Eco esportista

A la nostra cursa sempre hem tingut molt en compte la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. Però aquest any encara hi apostem més fort!

 

El nostre objectiu és ser una cursa amb impacte ambiental mínim i el més a prop del zero. I per això tenim interès en saber la vostra opinió i us volem demanar que ens feu arribar les vostres idees i suggeriments per millorar la sostenibilitat de la cursa i apostar per polítiques i accions que redueixin aquesta impacte ambiental o bé el regenerin.

 

Enguany serem la cursa pionera en fer un estudi de sostenibilitat i de mesura de l’impacte ambiental a càrrec de la Diputació de Barcelona.

CONSELLS SOSTENIBLES

Ens permetem l’ocasió per recomanar-vos alguns consells que podeu posar en pràctica.

Comparteix aquestes recomanacions!

 Acudeix a la carrera caminant, en bici, transport públic o cotxe compartit (i si l’elèctric o híbrid molt millor).

Porta un bidó reutilitzable per a l’ aigua o utilitza els vasos compostables que ofereix l’ organització. Hidrata’t de forma responsable.

A la sortida, l’arribada, el recorregut i les zones per a espectadors utilitza els contenidors de residus per a la seva posterior recollida. El municipi, el recorregut i la natura t’ho agrairà.

Has mirat l’etiqueta de la teva roba i calçat esportiu? Utilitza en la mesura dels possible una equipació sostenible. És més saludable per a tu i per al planeta.

Utilitza els camins que ja estan marcats i no obris noves vies, així es preserva la vegetació, el sòl i els animals que l’ habiten.

Saps que la contaminació acústica afecta la nostra salut i la vida dels éssers vius en el medi natural? Modera el volum de la música dels teus cascos i de la teva activitat.